15 d’octubre, 19.30 h. Pati de la Casa de Convalescència

Grup musical Kaimerata

 • Liviu Morna, segon violí
 • Albert Coronado, viola
 • Oscar Alabau, violoncel
 • Kai Gleusteen, primer violí i direcció

PROGRAMA

Eusebi Bosch Humet (1860-1948)

Quartet en re menor

Ludwig van Beethoven (1770-1827)

Quartet núm. 1, en fa major, op. 18

   • Allegro con brio
   • Addaggio affettuoso ed appassionato
   • Scherzo: Allegro molto
   • Allegro

 


Conjunt de corda Kaimerata

Kaimerata és un grup musical liderat pel seu fundador i director artístic, el violinista Kai Gleusteen. Des del 2009 treballa en diversos projectes de divulgació musical, com ara el cicle Kaimerata concerts, dedicat cada temporada a un compositor diferent, amb la finalitat de donar a conèixer l’univers del músic homenatjat mitjançant una selecció de peces representatives de la seva obra, que el grup interpreta acompanyat de músics convidats de prestigi internacional.

El cicle, que va néixer en el marc de la programació del Conservatori del Liceu, desperta temporada rere temporada l’interès d’una audiència àmplia i diversa, que va des del públic més exigent, seduït per la qualitat musical de les interpretacions, fins al públic no assidu als concerts de música clàssica, atret pel format variat i el caràcter proper que ofereix el cicle.

Així mateix, Kaimerata és una formació musical que té una vocació social de divulgació cultural, finalitat amb la qual duu a terme projectes en l’àmbit educatiu —amb concerts comentats per a alumnes i científics— i col·labora amb el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental en el programa «Art i Ciència».